Zwangerschapsreflexologie

Zwangerschapsreflexologie is een specialisatie binnen de voetreflexzonetherapie, welke ik behaald heb in 2014.

Zwangerschapsreflexologie is niet alleen voor zwangeren die tegen bepaalde klachten aanlopen. Zwangerschapsreflexologie kan ook geschikt zijn voor diegene die een kinderwens hebben maar waar door fertiliteitsproblemen (vruchtbaarheidsproblemen) het niet vanzelfsprekend is dat zij zwanger raken.

Een kinderwens hebben en/of zwanger zijn, zijn unieke periodes in uw leven. Unieke periodes die soms overschaduwd worden door diverse problemen en/of klachten waardoor zwanger raken niet vanzelfsprekend is en/of waardoor het zwanger zijn als minder fijn ervaren kan worden.

In mijn praktijk kunt u terecht voor ondersteuning tijdens alle stadia van uw zwangerschap. U kunt hierbij denken aan o.a. hormonale problemen, misselijkheid, obstipatie, rug- en bekkenklachten, blaasontsteking, maar ook wanneer u vocht vasthoudt tijdens uw zwangerschap of slaapproblemen heeft. Ook voor klachten na de bevalling kan zwangerschapsreflexologie verlichting bieden.

De behandelingen zijn geen vervanging van uw reguliere behandeling, wel kunnen zij ondersteuning bieden naast uw reguliere behandeling. ‘Ontspanning’ en ‘vertrouwen in diegene die je behandelt’ zijn in mijn ogen belangrijke sleutelwoorden, juist voor de doelgroep waarin u zich bevindt: als iemand met een kinderwens of als iemand die klachten ervaart tijdens of na haar zwangerschap.

Heeft u vragen over de behandeling of wilt u weten of deze vorm van voetreflexzonetherapie ook iets voor u (bij uw klachten) kan betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met mij op, ik sta u graag te woord.

menu2