Over Kirsten

Mijn naam is Kirsten van Leeuwen. Sinds 2006 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Door mijn werk als fysiotherapeut heb ik het belang ontdekt van de wisselwerking tussen lichamelijke gezondheid, geestelijk welzijn en leefwijze. Vanuit deze gedachte ben ik in 2012 de opleiding tot voetreflexzone therapeut gaan volgen. De voetreflexzonetherapie geeft mij andere inzichten waardoor ik vanuit een ander oogpunt naar klachten kijk, waarbij ik mijn verworven inzichten als fysiotherapeut natuurlijk niet vergeet.

Vanuit de fysiotherapie heb ik mijn HBO medische basiskennis verworven en mij gespecialiseerd in oedeemtherapie en sensomotorische integratie. Daarnaast heb ik de HBO opleiding tot voetzonereflextherapeut afgerond waarbij ik mij in 2014 gespecialiseerd heb in zwangerschapsreflexologie. Vanaf oktober 2016 heb ik de opleiding babyreflexologie afgerond.

Alle behandelingen dienen ter ondersteuning van de reguliere geneeskunde.

Een voetreflexbehandeling ondergaan? Zit u niet zo lekker in uw vel? Of interesse in een ontspannende massage? Ik heet u van harte welkom in mijn praktijk! Kom langs en ervaar!

menu4

Als geregistreerd fysiotherapeut ben ik aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister (KNGF) en ben ik opgenomen in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheids-register). Via het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) ben ik voor de wet WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg) aangesloten bij de Klachtenregeling en Geschillencommissie Fysiotherapie van het KNGF. Bij klachten over mij als fysiotherapeut kunt u bij hen terecht voor meer informatie.

Als geregistreerd voetreflexzonetherapeut ben ik aangesloten bij de Federatie Additieve Geneeskundig Therapeuten (FAGT) en de overkoepelende organisatie RBCZ. Via de FAGT ben ik voor de wet WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg) aangesloten bij www.zorggeschil.nl en www.quasir.nl (voor klachtafhandeling en geschilleninstantie). Bij klachten over mij als voetreflexzonetherapeut kunt u bij hen terecht voor meer informatie.

logo quasirlogo zorggeschillogo kngfBIG_Geregistreerd