Over Kirsten

Mijn naam is Kirsten van Leeuwen. Sinds 2006 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Door mijn werk als fysiotherapeut heb ik het belang ontdekt van de wisselwerking tussen lichamelijke gezondheid, geestelijk welzijn en leefwijze. Vanuit deze gedachte ben ik in 2012 de opleiding tot voetreflexzone therapeut gaan volgen. De voetreflexzonetherapie geeft mij andere inzichten waardoor ik vanuit een ander oogpunt naar klachten kijk, waarbij ik mijn verworven inzichten als fysiotherapeut natuurlijk niet vergeet. Sinds 2019 richt ik mij met name op de voetreflexzonetherapie en massages en ben ik niet meer werkzaam als fysiotherapeut.

Vanuit de fysiotherapie heb ik mijn HBO medische basiskennis verworven en mij gespecialiseerd in oedeemtherapie en sensomotorische integratie. Daarnaast heb ik de HBO opleiding tot voetzonereflextherapeut afgerond waarbij ik mij in 2014 gespecialiseerd heb in zwangerschapsreflexologie. Vanaf oktober 2016 heb ik de opleiding babyreflexologie afgerond.

Alle behandelingen dienen ter ondersteuning van de reguliere geneeskunde.

Een voetreflexbehandeling ondergaan? Zit u niet zo lekker in uw vel? Of interesse in een ontspannende massage? Ik heet u van harte welkom in mijn praktijk! Kom langs en ervaar!

menu4

Als geregistreerd voetreflexzonetherapeut ben ik aangesloten bij de Federatie Additieve Geneeskundig Therapeuten (FAGT) en de overkoepelende organisatie RBCZ. Via de FAGT ben ik voor de wet WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg) aangesloten bij www.zorggeschil.nl en www.quasir.nl (voor klachtafhandeling en geschilleninstantie). Bij klachten over mij als voetreflexzonetherapeut kunt u bij hen terecht voor meer informatie.

logo quasirlogo zorggeschil