FYSIOTHERAPIE

Als fysiotherapeut kunt u bij mij terecht met diverse klachten. Een kleine greep uit het ‘klachtenbestand’ die baat kunnen hebben bij een fysiotherapie behandeling: blessures, overbelastingsklachten, chronische aandoeningen, gewrichtsklachten etc.

Naast de reguliere fysiotherapeutische behandelingen geef ik u, waar mogelijk, ook advies. Advies over uw klacht, over het voorkomen van uw klacht of over de balans tussen belasten en overbelasting, over de balans tussen inspanning en ontspanning. Mijn doel is, om in overleg met u, een behandeling op maat op te stellen. Een behandeling waar u wat aan heeft en waar u wat mee kunt, ook thuis (in uw dagelijks leven).

Ik heb gekozen voor niet-gecontracteerde fysiotherapie. Wat houdt dit in?

Niet-gecontracteerde fysiotherapielogo paramedici contractvrij

Contractvrije fysiotherapie houdt in dat ik geen contracten heb met zorgverzekeraars en dat ik direct factureer naar u als patiënt. U kunt vervolgens de factuur zelf declareren bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van uw eigen zorgpolis wordt 70-100% van mijn behandelingen vergoed.

Het voordeel van niet-gecontracteerde fysiotherapie is dat ik, als fysiotherapeut, meer vrijheid heb. Vrijheid om te beslissen hoelang de behandeling duurt maar ook vrijheid in het geven van aandacht aan u, als patiënt, in plaats van aan administratieve werkzaamheden voor de zorgverzekeraar.

Deze vrijheid maakt dat ik heel patiëntgericht bezig kan zijn, en dat is wat ik het allerbelangrijkste vind! Want uiteindelijk gaat het om úw gezondheid en draait het maar om één ding: dat u ‘Gewoon lekker in uw vel komt te zitten!’

Niet-gecontracteerde fysiotherapie houdt niet in dat ik aan minder eisen hoef te voldoen. Ik ben BIG- (Beroepen Individuele Gezondheidszorg) en CKR- (Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapeuten) geregistreerd. Om opgenomen te worden in deze kwaliteitsregisters gelden bepaalde opleidings- en gedragseisen. Ook een therapeut die zonder contracten werkt moet aan deze eisen voldoen. Ook op het gebied van verslaglegging heb ik bepaalde eisen waar ik aan moet voldoen.FYSIOTHERAPIE