Behandeling

Een afspraak voor een behandeling kunt u telefonisch of via de email maken. Bij de eerste afspraak worden uw klachten en vragen doorgenomen in een intakegesprek. Daarna zal, in overleg met u, een persoonlijk behandelplan worden gemaakt die aansluit bij uw klachten/problemen en/of wensen. Dit eerste gesprek wordt afgesloten met een korte voetreflexbehandeling. Een dergelijke eerste afspraak duurt ongeveer 80-90 minuten. Komt u enkel voor een ontspannende massage? Dan zal er een minder uitgebreide intake aan vooraf gaan en duurt de behandeling korter.

Een vervolgafspraak duurt ongeveer 60 minuten. Behandelingen van kinderen duren over het algemeen iets korter, ongeveer 45 minuten, afhankelijk van hoeveel uw kind aan kan.

Het aantal vervolgafspraken is geheel afhankelijk van uw klachten en van het herstel van uw klachten. Bij acute klachten kunnen 4-6 behandelingen soms voldoende zijn, dit kan echter per persoon verschillen. Bij chronische klachten kunnen meer behandelingen nodig zijn. Vaak kunt u na een aantal behandelingen een (lichte) verandering in de klachten waarnemen. Over het algemeen is het voldoende om 1x per week te behandelen, in sommige gevallen wordt hier vanaf geweken.

De behandelingen vinden plaats in een rustige omgeving in mijn praktijk in Reeuwijk (gelegen tussen Gouda, Waddinxveen en Bodegraven). Uiteraard met de nodige privacy en daarbij ga ik discreet om met uw gegevens. Mocht u echter niet in staat zijn om bij mijn praktijk te komen, dan is het mogelijk dat ik bij u aan huis kom.

Deze therapie is geen vervanging van reguliere gezondheidstherapie. Echter deze therapie kan wel een goede aanvulling zijn op de reguliere therapie.

Ik heet u van harte welkom in mijn praktijk waarin een persoonlijke en professionele benadering voorop staan. Aandacht, rust, een luisterend oor en professie vind ik belangrijk en zijn nauw verweven in mijn behandeling. Met welke klachten u ook komt, of u oud of jong bent, uiteindelijk draait het om één ding: ‘Gewoon lekker in je vel komen te zitten’!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over hoe ik te werk ga of wat ik voor u, persoonlijk, kan betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met mij op.

menu3 (2)